lundi 9 avril 2012

Stylish Mum - part 1

Alle mama's weten dit: een baby leert je time management in het kwadraat!
Dit zou voor mij geen excuus zijn om me te scheren achter de bende verwaarloosde vrouwen die onder het mom van moederschap elk spoor van vrouwelijkheid en coquetterie door de jaren heen verloren zijn. Tijdens mijn zwangerschap heb ik me voorbereid op mijn nieuw leven en na 5 maand en een half als single mother mag ik trots zeggen dat het me gelukt is om er steeds verzorgd en sierlijk uit te zien. Hoe heb ik dit voor elkaar gekregen? Simpel: ik ken mezelf, mijn stijl, mijn mooie en minder mooie delen, de kleuren die me flatteren en ik heb een kleerkast opgebouwd die hieraan voldoet. Ik verlies geen onnodige tijd om een outfit te kiezen 's morgens en mijn makeup ritueel heb ik versimpeld naar een afgewerkt effect op 5 minuten! Er stijlvol uitzien én voelen kost mij nu minder dan ooit want mijn prioriteiten zijn veranderd. Maar dat wil geenszins zeggen dat ik het één hoef in te ruilen voor het ander.
Tip van de dag:
1. Vervang je gelaatsverzorgingsproducten door een lijn die allesomvattend is (hydraterend, voedend, antiveroudering) en in een minimum aantal producten.
2. Zorg ervoor dat deze producten in een minimum aantal stappen gebruikt kunnen worden (geen potjes dat je moet open en dichtschroeven maar pompjes waarvan je dan het stopsel niet meer nodig hebt).
3. Orden deze in je kast op een chronologische manier zodat je niet hoeft te zoeken naar het volgend product maar blindelings grijpt naar het juiste. Hiermee spaar je veel tijd uit 's morgens en 's avonds.
Persoonlijk gebruik ik de Ageloc Elements en Future Serum van Nuskin. Deze huidverzorging werkt op de expressie van de genen en kaart de oorzaak van huidsveroudering aan, je ziet meteen het verschil en weet dus waarom je smeert ;-) Gelaatsreiniging en tonic in 1 pompje, serum in een ander pompje, en dagcreme in een derde pompje. De nachtcreme is in een potje maar dat heb ik ervoor over. Volledig ritueel pakt me anderhalve minuut 's morgens.
's Avonds neem ik mijn makeup weg met een wattenschijfje en miscellair water. Dit vind je bij de apotheek onder verschillende merken (Biotherm, Avene, La Roche Posay, ...). Biotherm heeft er verschillende, aangepast aan je huidstype. Volledig ritueel (biotherm en Nuskin) neemt me 's avonds 2 minuten).
En nu aan jullie!

ps voor info over de Ageloc lijn van Nu Skin: http://www.icare.ironyourwrinkles.com/

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.