lundi 9 avril 2012

Inspired by Alice - authentic living and loving

Eindelijk ben ik na 37 jaar de trotste mama geworden van een prachtige (of course I'm biased!) dochter, Alice. Mijn meisje is nu 5 en een halve maand oud en het is een fantastische tijd geweest tot nu toe met ons tweetjes. Ik had me over de jaren heen een idee van het moederschap gemaakt waarbij ik aan mijn kinderen zus en zo zou aanleren en hier sta ik nu, verwonderd door mijn dochter en de levenslessen die zij mij meegeeft. In het bijzonder sta ik versteld van haar stille kracht waarmee zij éénieder voor zich wint, man én vrouw. Haar hoef ik over verleiding niets te vertellen, zij doet dit natuurlijk. Zij heeft nog geen maskers opgezet, façades die haar kwetsbare kanten moeten beschermen van de anderen. Zij geeft zich volledig aan wie haar wereld binnenkomt en weet de anderen stilletjes naar zich toe te trekken tot ze, gehypnotiseerd door haar innerlijke kracht, als het ware in haar ban komen. Ontroerend en krachtig is dit. En vooral een grote les in nederigheid voor de 'volwassen' moeder die ik ben.
In deze serie artikels 'Inspired by Alice' zal ik jullie op regelmatige basis tips and tricks meegeven om het leven en de liefde op een authentieke manier aan te kaarten.
Tot binnenkort, Isabelle

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.